Вплив психологічної командної стійкості у взаємовідносинах волейболістів на результативність гри під час змагальної діяльності - Кокош, Тетяна Іванівна (My University, 2024)
У роботі теоретично обґрунтовано психічні процеси гравців і взаємини в спортивній команді, які необхідні для ефективної побудови структури й змісту підготовки кваліфікованих волейболістів; досліджено вплив психічних процесів і взаємин у команді на результативність ігрової діяльності спортсменів-волейболістів; запропоновано систему підготовки волейболістів, засновану на аналізі психічних процесів і взаємин між гравцями.
Keywords: волейбол, психічна стійкість, зміст підготовки, результативність.