ові траєкторії використання ідей С.Френе в освітньому процесі закладу дошкільної освіти - Квасецька, Ярина Андріївна; Кузнєцова, Катерина Сергіївна (My University, 2022)
Теоретично узагальнено ідеї С.Френе, виявлено перспективні елементи технології С.Френе та описано нові траєкторії їх використання.
Keywords: Селестен Френе; освітній процес у закладі дошкільної освіти.