УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГА-МУЗИКАНТА В УМОВАХ ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ - Лісовий, Вадим Анатолійович; Бойчук, Ірина Ігорівна; Вишпінська, Ярина Маноліївна; Мокрогуз, Інна Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У збірці опубліковано статті, в яких аналізуються теоретичні та практичні проблеми сучасного стану розвитку мистецької освіти в умовах полікультурного регіону. Розглядаються питання підготовки кадрів для системи музичної освіти в полікультурному регіоні. Також досліджуються психолого-педагогічні аспекти формування професійної майстерності майбутніх педагогів-музикантів у процесі їх навчання у закладах вищої освіти та актуальні питання використання сучасних технологій дистанційної освіти, зокрема, у системі формування професійної майстерності майбутнього педагога-музиканта.
Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-й річниці з дня народження засновника кафедри музики, народного артиста України, професора Андрія Кушніренка
Keywords: мистецька освіта; педагог-музикант; полікультурний простір; професійна майстерність; професійний розвиток