Програмне забезпечення об’єктiв кiберпростору. Мова програмування C - Галюк, Сергій Дмитрович; Круліковський, Олег Велерійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Лабораторний практикум із об'єктозорієнтованого програмування мовою С відповідає навчальному плану дисципліни нормативної підготовки “Програмне забезпечення об'єктів кіберпростору” для студентів бакалаврату спеціальності 125 – “Кібербезпека”.
Методичнi рекомендацiї до лабораторних робiт
Keywords: програмування; кібербезпека; мова програмування С