Нестабільна держава: статус, причини, економічна складова - Галушка, Зоя Іванівна (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2023)
Визначено суть та характеристики нестабільної держави. Охарактеризовано порівняльні показники Індексу недієздатності держав
Keywords: нестабільна держава, індекс недієздатності держав, категорії нестабільних держав; дієздатність держави; індекс недієздатності держави; нестабільна держава