Проблеми взаємозв’язку трудового та естетичного виховання молодших школярів - Makoviichuk, Olesia; Шульга, Альона (My University, 2021)
У статті розглянуто актуальні питання взаємозвязку естетичного та трудового виховання молодших школярів в початковій школі, виділено недоліки поєднання трудового та естетичного виховання в сучасній початковій школі, шляхи реалізації взаємозв’язку естетичного і трудового виховання молодших школярів
Keywords: виховання; взаємозв’язок трудового та естетичного виховання; виховання молодших школярів