УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ - Терлецька, Юлія (My University, 2022)
Методичні рекомендації до вивчення курсу «Управління якістю» мають на меті формування у студентів спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління і адміністрування» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» цілісної системи теоретичних і практичних знань у сфері менеджменту якості шляхом використання сучасної методики проведення аудиторних занять, а також критеріїв оцінювання знань студентів.
Quality management