Організація концертної та гастрольної діяльності. Навчально-методичний посібник - Куліковська, Ірина Степанівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Зміст посібника відповідає положенням навчальної програми дисципліни «Організація концертної та гастрольної діяльності» (складеної відповідно вимог, відповідає освітньо-професійній програмі «Музичне мистецтво», спеціальності 025 Музичне мистецтво, галузі знань 02 Культура і мистецтво), містить методичні рекомендації щодо змістового наповнення лекційних, семінарських занять, самостійної роботи, список рекомендованої літератури. Для студентів і викладачів закладів музичної освіти, а також усіх зацікавлених проблемами виконавського мистецтва.