Створення концептуальної кав’ярні на основі аналізу діяльності популярних закладів ресторанного господарства м. Чернівці. - Холявчук, Марія Ігорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У бакалаврській роботі досліджено теоретичні аспекти сфери ресторанного господарства, та їх історія розвитку, з кав’ярнями, їх роль у суспільстві. Проаналізовано концептуальні заклади харчування та їх місце у туризмі, зокрема у Львові. Проведено аналіз цільового ринку кав'ярень, та приклади успішних мереж кав'ярень на світовому рівні. Розглянуто ринок кав'ярень у м. Чернівці. Розроблено концепцію власної кав'ярні «Сторінки з ароматом кави», включаючи роль бізнес-планування, обґрунтування вибору типу закладу, вибір місця розташування та розробку бізнес-плану.
Keywords: ресторанне господарство, заклади харчування, кав'ярні, концептуальні заклади харчування, туризм, цільовий ринок кав'ярень, бізнес-план.