Household savings - as a source of economy investment - Третякова, Олена Василівна (My University, 2020)
В умовах уповільнення темпів розвитку української економіки високої актуальності набуває завдання стимулювання інвестицій. Одним з напрямків залучення додаткових інвестицій в економіку є активна робота із заощадженнями населення. В цілому даний ресурс може забезпечити досить ефективні рішення щодо завдання по стимулюванню залучення інвестицій в українську економіку.
Keywords: домогосподарства; доходи домогосподарств; витрати домогосподарств; заощадження домогосподарств; інвстиції