Особливості формування інфраструктури ринку економічної інформації - Клевчік, Леонід (My University, 2022)
Особливості формування інфраструктури ринку економічної інформації зумовлені такою особливістю, як відновлюваність. Оперативна інформація є умовно відновлювана, так як можливе повторне отримання інформації з тим же набором показників, які стосуються іншого моменту часу. Унікальна інформація є не відновлюваною в принципі. Хоча в процесі споживання не зникає, однак її споживча корисність стає майже нульовою.
Keywords: економічна інформація; інформаційний менеджмент; інформаційна економіка; макроекономіка; ринок економічної інформації