Контрольні завдання з німецької мови (для студентів 1-го курсу) - Кудрявцева, О.Д. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
До посібника увійшли лексико-граматичні вправи, що стосуються 7 тем основного навчального курсу для студентів першого курсу спеціальності «Середня освіта (німецька мова та література) і «Філологія (німецько-український переклад). Вправи сприятимуть закріпленню й активізації вивченого лексичного і граматичного матеріалу, уможливлять самоперевірку знань студентів. Посібник може бути рекомендованим також студентам початкових курсів факультету іноземних мов, які вивчають німецьку мову як основну і як другу іноземну.