1. Методичні рекомендації щодо проведення педагогічної практики для студентів 4 курсу денної та заочної форми навчання, спеціальностей: 014 «Середня освіта (Історія)» та 032 «Історія та археологія» - Дробіна, Лілія Миколаївна; Яценюк, Галина Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У публікації викладено компетентності, результати навчання, основні вимоги, особливості, структуру та зміст педагогічної практики як обов’язкового компонента для здобувачів галузі знань – 01 «Освіта» за спеціальністю 014 «Середня освіта (Історія) та галузі знань – 03 Гуманітарні науки за спеціальністю 032 – «Історія та археологія». Описано організацію і керівництво практикою, загальні вимоги до оформлення звіту, критерії оцінювання, рекомендовані джерела інформації.
Методичні рекомендації
Keywords: педагогічна практика; компетенції; урок; навички; вчитель; студент-практикант