ОРГАНІЗАЦІЯ ДОПОМОГИ ЖІНКАМ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ГЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНОГО ЧИ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА, В КАР'ЄРНОМУ ЛОКАЛЬНОМУ ХАБІ - Басько, Ігор Іванович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі теоретично обґрунтовано вивчення впливу освіти та інформаційних кампаній на свідомість жінок та суспільства стосовно прав жінок та насильства може допомогти розробити кращі підходи до попередження та боротьби з цими проблемами.
Keywords: Домашнє насильство, гендерно зумовлене насильство, локальний, кар'єрний хаб, постраждали.