Янчик Я. Державотворча програма гетьмана Івана Виговського: основні засади та спроби реалізації»: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Янчик, Ярослав (My University, 2023)
Янчик Я. Державотворча програма гетьмана Івана Виговського: основні засади та спроби реалізації»: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.