Комунікативні ознаки мовлення майбутнього вчителя-словесника - Максим’юк, Оксана Василівна (Чернівці: Технодрук, 2021)
Проаналізовано прояв комунікативних ознак мовлення студентів у процесі навчання утворюють таку структуру, яка спроможна регулювати особистісне, що ставлення їх до ролі мовленнєвої діяльності, характеризують різний рівень готовності особистості майбутнього вчителя до навчально-мовленнєвої діяльності й проявляються у свідомому, індивідуальному позитивному сприйнятті конкретних комунікативних ознак мовлення як компонента професіоналізму
Keywords: комунікативно-мовленнєва діяльність, професійномовленнєва діяльність, мовленнєві ознаки, комунікативні ознаки мовлення, майбутні вчителі-словесники.