ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Аніпко, Наталія Петрівна; Король, Олександр Дмитрович; Скутар, Тетяна Дмитрівна; Руденко, Оксана Валеріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У виданні розкрито організаційно-правові засади туроператорської, турагентської діяльності та сільського туризму, договірні відносини між суб’єктами туристичної діяльності. Розглянуто види страхування туристів, подано зразки договорів. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму.