Методика навчання мовно-літературної освітньої галузі: українська мова - Романюк, Світлана; Костащук, Оксана (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчально-методичному посібнику вміщено матеріали з усіх розділів курсу «Методика навчання мовно-літературної освітньої галузі: українська мова» для опрацювання студентами та допомоги їм у підготовці до навчальних занять. Видання адресовано здобувачам вищої освіти денної, заочної і дистанційної форм навчання спеціальності «Початкова освіта»
Навчально-методичний посібник для студентів ОР бакалавр
Keywords: методика, мовно-літератуна галузь, навчання грамоти, мовна теорія, розвиток мовлення