Професійні етичні якості адвоката очима студентів: п’ять років потому - Ostafiichuk, Liudmyla (Юридична література, 2023)
У тезах показано результати порівняльного дослідження сприйняття студентами Правил адвокатської етики у 2018 та 2023 роках
Keywords: етика; адвокатура; адвокат; адвокатська діяльність