Методика удосконалення групових тактичних дій юних футболістів - Ківерник, Мирослав Олександрович (My University, 2023)
У роботі проаналізовано теоретичні засади техніко-тактичної підготовки юних футболістів. Проаналізовано тактичні дії в атаці професійних команд футбольних клубів Європи та означено індикатори атакувальних тактичних дій юних футболістів. Проведено аналіз показників атакувальних тактичних дій юних футболістів після впровадження експериментальної методики.
Keywords: футбол, тактика, спортивна підготовка.