Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу "Статистична оптика" - Максимяк, Петро Петрович (My University, 2021)
У даній методичці наведено роботи лабораторного практикуму з курсу «Статистична оптика»
Keywords: Статистична оптика, випадкові поля, випадкові процеси, дифракція інтерференція, моменти, кореляційна функція, функція когетентності