ЗООЛОГІЯ БЕЗХРЕБЕТНИХ - Череватов, Володимир Федорович; Череватов, Олександр Володимирович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Посібник містить вказівки до проведення лабораторних занять, під час яких студенти досліджують натуральних або фіксованих представників різних систематичних груп тварин. Лабораторні роботи поглиблюють і конкретизують знання, отримані під час теоретичного курсу, а також формують практичні навички, необхідні для подальшої експериментальної діяльності
Навчальний посібник
Keywords: зоологія; безхребетні; класифікація; анатомія; фізіологія; розмноження; метаморфоз; адаптація; симбіоз; паразитизм