Цивільне право України (особлива частина). Навчальний посібник - Nykyforak, Volodymyr; Protskiv, Nataliia; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет, 2011)
У посібнику на основі норм цивільного права розкриваються поняття, сутність, значення та види цивільно-правових договорів про передання майна у власність (купів-ля-продаж, міна, поставка), договорів про безоплатну передачу майна у власність (дару-вання), договорів про надання майна у володіння та користування (майновий найм, лі-зинг), договорів про виконання робіт (підряд), договорів про надання послуг (зберіган-ня, страхування, перевезення, доручення, комісія), договорів, що опосередковують кре-дитно-розрахункові відносини (позика, кредитний договір, факторинг), договір комер-ційної концесії, договори про спільну діяльність (просте товариство), а також поясню-ються підстави та умови деліктної (позадоговірної) відповідальності. Для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: цивільне право (особлива частина)