ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ЕКОНОМІКИ: МІКРО- ТА МАКРОАСПЕКТИ - Мазур, Наталя; Мазур, Наталя (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Монографія присвячена висвітленню актуальних проблем і визначенню перспектив цифрової трансформації економіки на мікро- та макрорівнях. Завдання авторів полягало не просто у тому, щоб у черговий раз наголосити на важливості прискореного розвитку цифрової трансформації економіки, що є тепер загальносвітовою тенденцією, а у тому, щоб оцінити її реальні можливості у тих конкретних історичних умовах, які тепер склались в Україні, та визначити, що саме потрібно зробити для її подальшого підвищення й ефективного використання. Для фахівців, представників бізнес-середовища, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, науковців, викладачів та здобувачів вищої освіти.
DIGITAL TRANSFORMATION OF THE ECONOMY: MICRO AND MACRO APPROACHES
Keywords: Цифрова трансформація; діджиталізація; цифрова економіка; цифрові технології; цифровий бізнес; управління суб’єктів господарювання; мікро- та макроекономічні трансформації; Digital transformation; digitization; digital economy; digital technologies; digital business; management of business entities; micro- and macroeconomic transformations