Психологічні особливості взаємодії чоловіків і жінок у сім’ї - Кухаришена, Тетяна Романівна (My University, 2024)
У роботі проаналізовано особливості впливу взаємодії подружжя на їхню задоволеність шлюбом; розглянуто поняття про шлюб та сім’ю у поглядах вчених-психологів; висвітлено психологічну характеристику взаємодії подружжя у шлюбі; розкрито чинники та фактори впливу на психологічний клімат у сімʼї; описано методики дослідження, які дозволили дослідити особливості уявлення подружжя про шлюб та сім’ю, особливості їх взаємодії; здійснено аналіз результатів дослідження; вироблено рекомендації щодо гармонізації міжособистісних взаємин подружжя у шлюбі.кафедра психології
Keywords: сім'я; шлюб; сімейні стосунки; подружжя; чоловік; дружина; психологічний клімат