Права людини та публічне врядування в сучасних умовах. Матеріали V Міжнародного правничого форуму - Kovbas, Ihor; Babin, Igor; Yushchyk, Olena; Toronchuk, Ivan; DRAGHICI, VASILE; Krainii, Pavlo (My University, 2022)
Збірник містить матеріали доповідей учасників VМіжнародного правничого форуму «Права людини та публічне врядування в сучасних умовах». Міжнародний форум присвячено проблемам правового регулювання прав людини та публічного врядування в сучасних умовах.