Випускники-менеджери географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (2001-2023 р.р.) заочної форми навчання - Куцак, Юлія Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У науковому дослідженні розкрито сучасні проблеми підготовки фахівців-менеджерів. Проаналізовано ефективність навчання на спеціальності Менеджмент. Дана оцінка стадій (етапів) підготовки магістрів-менеджерів на географічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за 2001-2023р.р. по заочній формі навчання. Завдяки статистико-економічному, ретроспективному методам, методу аналізу рядів динаміки оцінкових показників, виявлені наявні проблеми та запропоновані шляхи їх вирішення у професійній діяльності випускників-менеджерів географічного факультету ім. Ю.Федьковича.
Keywords: менеджмент, випускники, розвиток, перспективи, опитування, туризм, заочна форма, географічний факультет, ЧНУ ім. Ю. Федьковича.