ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВ’Я У ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Лахман, Дмитро (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена теоретичному обґрунтуванню та експериментальній перевірці ефективності методики формування культури здоров'я у молодших школярів засобами фізичного виховання. Актуальність дослідження підтверджує необхідність формування культури здоров’я, яке визначено як невід'ємна частина базової культури особистості. Дослідження підтвердило позитивну динаміку. Таким чином, висунута гіпотеза про ефективність розробленої методики була підтверджена.
Keywords: культура здоров'я, фізичне виховання, молодші школярі, здоровий спосіб життя