Розвиток граматичних навичок учнів середньої школи через використання сучасних інтерактивних онлайн ресурсів - Орлова, Валерія Валеріївна (My University, 2022)
У роботі розглянуто особливості використання сучасних онлайн-ресурсів для вивчення граматичних навичок англійської мови, подано найпоширеніші безкоштовні інтернет-джерела. Проаналізовано переваги та недоліки інтернет-ресурсів, вказано навички та компетенції, які розвиваються при використанні тієї чи іншої програми. У роботі пропонується методичні рекомендації щодо розвитку граматичних навичок засобами сучасних інтерактивних онлайн ресурсів.
Keywords: онлайн-ресурс, інтерактивний курс, мовленнєві навички, написання, граматична конструкція