ПРАКТИКУМ З ДИСКРЕТНОЇ МАТЕМАТИКИ - Філіпчук, Микола Петрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Викладено основні теоретичні відомості з класичних розділів дискретної математики, наведено методи та приклади розв’язування типових задач, запропоновано велику кількість завдань для самостійної роботи. Для студентів спеціальностей 113 «Прикладна математика», 122 «Комп’ютерні науки», 124 «Системний аналіз».
Keywords: дискретна математика; множини; комбінаторика; рекурентні співвідношення; математична логіка; булеві функції; алгоритми; графи