Тестові завдання з охорони праці в біохімії - Кеца, Оксана Віталіївна (Харків: Мачулін, 2021)
У навчальному посібнику пропонуються різнорівневі тестові завдання репродуктивного та творчого типу, які допоможуть студентам самостійно засвоїти теоретичні питання з охорони праці в галузі. Для студентів вищих навчальних закладів біологічних спеціальностей.
Keywords: охорона праці, біохімія