ЕФЕКТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ - ЗАПОРУКА СТАЛОГО РОЗВИТКУ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - Підгірна, Валентина Никифорівна; Хникіна, Марина (My University, 2022)
Ефективний менеджмент і усвідомлення ОТГ того, що індустрія туризму має всі шанси стати однією з найприбутковіших галузей економіки регіону, дає можливості подолати негативні тенденції на ринку туристичних послуг, шляхом формування конкретного плану дій через реалізацію державної та регіональної програм у сфері туризму, а також завдяки продуманому інформаційно-маркетинговому супроводу можливо сформувати якісний конкурентоспроможний туристичний продукт на світовому ринку. Цілі сталого розвитку України є орієнтиром для розробки проектів, прогнозів та нормативно-правових актів задля ефективного економічного, екологічного та соціального напрямів сталого розвитку кожної новоствореної об’єднаної територіальної громади [1].
ЕФЕКТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ - ЗАПОРУКА СТАЛОГО РОЗВИТКУ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
Економічної географії та екологічного менеджменту
Keywords: Територіальні громади; децентралізація; ОТГ