Інженерія надійності програмного забезпечення - (:unkn) unknown (ЧНУ ім. Ю.Федьковича, 2022)
Навчальний посібник з дисципліни “Інженерія надійності програмного забезпечення” призначений для формування у студентів знань, вмінь та навичок з сучасних методів та засобів дослідження програмного забезпечення на надійність, які будуть корисними при проведенні власних розробок при підготовці магістерської роботи і подальших фахових практичних та наукових роботах для створення сучасних інформаційних систем. А також формування навиків аналізу та вирішення задач з надійності інформаційних систем, які доцільно вирішувати засобами інтелектуальних систем, вміти використовувати сучасні інформаційні технології для створення та дослідження надійних інтелектуальних систем для широкого за стосунку. Навчальний посібник призначений для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня за спеціальностями 121 - Програмна інженерія, 122 - Комп'ютерні науки, 123 - Комп’ютерна інженерія та інших напрямків інформаційних технологій.
Keywords: Надійність, програмне забезпечення, програмна інженерія