Особливості формування та проходження селів в басейні річки Черемош - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla (Przemyśl : Nauka i studia, 2008)
В роботі представлена характеристика небезпечних проявів - проходження селів в басейні р.Черемош. Результати обстежень експедиційного виїзду автора.
Keywords: селеві процеси; небезпечні гідрологічні явища; гідрологічний режим; річка Черемош; річки Українських Карпат; паводки та селі