ПОВЕДІНКОВІ ФІНАНСИ - Нікіфоров, Петро Опанасович; Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації до вивчення курсу «Поведінкові фінанси» призначені для студентів, які вивчають дисципліну «Поведінкові фінанси» та можуть бути використаний як при проведенні аудиторних занять, так і для самостійної роботи студентів. Містять програму навчального курсу, тестові завдання, короткий термінологічний словник, рекомендовану літературу. Розрахований для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування», галузі знань 07 «Управління й адміністрування».
Keywords: фінанси; поведінкова економіка; фінансова теорія; теорія перспектив; інвестор