Вплив програм силового фітнесу на розвиток максимальної сили у чоловіків віком 21–23 роки - Пламада, Денис Троянович (My University, 2025)
Магістерська робота присвячена вивченню впливу програм силового фітнесу на розвиток максимальної сили у чоловіків віком 21–23 роки. На основі аналізу наукової літератури визначено фізіологічні чинники та вікові особливості розвитку силових якостей. Розроблено й апробовано 12-тижневу тренувальну програму, результати якої засвідчили статистично значуще підвищення показників жиму лежачи, присідання та станової тяги, що підтверджує ефективність застосованої методики.
Keywords: максимальна сила, силовий фітнес, тренувальна програма, чоловіки 21–23 роки, силова підготовка, фізичні якості.