Організація дослідницької діяльності молодших школярів. Методичні рекомендації - Шевчук, Кристина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності 013 Початкова освіта і спрямовані на опанування особливостей організації дослідницької діяльності молодших школярів. Особлива увага приділяється психологічним і педагогічним основам дослідницької діяльності, методам стимулювання інтересу учнів до наукового пошуку, а також використанню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для підтримки дослідницької роботи учнів початкових класів. Запропоновані завдання семінарських та практичних занять допоможуть студентам ефективно організувати дослідницьку діяльність, враховуючи вікові особливості та індивідуальні потреби молодших школярів. Методичні рекомендації призначені для майбутніх вчителів початкової школи, які прагнуть інтегрувати дослідницьку діяльність в освітній процес, створюючи умови для всебічного розвитку молодших школярів.
Keywords: Дослідницька діяльність, молодші школярі