Історія становлення регламентації правового становища учасників справи про банкрутство - Butyrska, Iryna (My University, 2014)
Досліджено еволюцію, яку концептуально пройшов інститут неспроможності протягом всієї історії свого розвитку в Україні та за кордоном. Проаналізовано основні етапи процесу становлення та розвитку регламентації правового становища основних учасників справи про банкрутство.
Keywords: банкрутство; конкурсний процес; неспроможність; боржник; кредитори; арбітражний керуючий