ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОДУКТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ УЧНІВ ІНКЛЮЗИВНОГО КЛАСУ ЯК ПСИХОЛОГОПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Гордійчук, Оксана; Савчук, Ольга (My University, 2023)
Актуальність публікації зумовлена стрімким зростанням залученості «всіх і кожного» в освітній сфері. Практика діяльності інклюзивних класів окреслює нові орієнтири – організацію продуктивної взаємодії між усіма учнями.Важливим чинником для реалізації інклюзивного навчання є формування здорових відносин серед усіх учасників освітнього процесу. З метою створення безпечного середовища в класі, вагомого значення набуває оптимальна організація продуктивної взаємодії у мікросоціумі.
Keywords: взаємність; дія; взаємодія