Процесуальні строки в адміністративному судочинстві під час воєнного стану - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2022)
У тезах доповіді розглянуто питання поновлення процесуальний строків під час воєнного стану. Під час воєнного стану поновленню підлягають лише процесуальні строки адміністративного судочинства, порушені з поважних причин, основними з яких є такі: повітряна тривога, відсутність електрозабезпечення, неможливість використання транспорту, ракетне чи інше збройне ураження території, де знаходиться адвокат та/або відповідний орган, а також окупація вказаної території тощо.
Keywords: процесуальні строки; адміністративне судочинство; воєнний стан; поновлення процесуальний строків