Особливості організації диференціації навчання в процесі вивчення молодшими школярами природничої освітньої галузі - Шевчук, Кристина (Чернівці, 2025)
Стаття розглядає особливості організації диференціації навчання в процесі вивчення молодшими школярами природничої освітньої галузі
Keywords: молодші школярі, диференціація навчання, природнича освітня галузь