ІНВЕСТУВАННЯ - Саінчук, Наталія Валеріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації містять план теми, питання для самостійного опрацювання та теми доповідей до кожної теми з курсу «Інвестування». Мета: самостійне виконання окремих завдань і проблем.
Методичні рекомендації до практичних завдань
Keywords: інвестиційний проект; цінні папери; рекомендації; інвестування