Методика порівняльної оцінки привабливості регіону для різних цільових аудиторій - Гавриш, Ірина Іванівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
У статті проаналізовано існуючі методичні підходи до оцінки привабливості регіонів, наведена поетапна процедура проведення оцінки привабливості регіону, запропонована адаптивна методика порівняльної оцінки привабливості регіону для різних цільових аудиторій, яка базується на методах традиційного статистичного аналізу та міжрегіональних порівнянь інтегрального індексу привабливості регіонів
Методика порівняльної оцінки привабливості регіону для різних цільових аудиторій
Keywords: порівняльний аналіз, оцінка привабливості регіону, регіональні цільові аудиторії, міжрегіональні порівняння, інтегральний індекс привабливості регіону