Міжнародний маркетинг. Методичні рекомендації до проведення інтерактивних практичних занять з курсу - Михайлина, Діана (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації розроблено для організації проведення практичних занять при вивченні обов’язкової навчальної дисципліни «Міжнародний маркетинг», що передбачена ОПП «Міжнародні економічні відносини» для студентів бакалаврського (другого) рівня. Запропоновано плани інтерактивних практичних занять, включаючи індивідуальні та групові аналітичні та творчі завдання для закріплення теоретичного матеріалу та набуття практичних навичок у галузі міжнародного маркетингу. Для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» галузі знань 29 «Міжнародні відносини».
Keywords: Міжнародний маркетинг, методичне забезпечення, інтерактивні методи навчання, плани практичних занять, завдання до модульних проектів