Палаци та парки Хмельницької області: навчально-методичний посібник. - Кілінська, Клавдія Йосипівна; Журба, Ігор (Палаци та парки Хмельницької області: навчально-методичний посібник. / Клавдія Кілінська, Ігор Журба. – Чернівці. Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. 2021. – 70 с., 2021)
У навчально-методичному посібнику розкриваються науково-методичні засади дослідження палаців та парків, розглядаються географічні особливості природних умов і природних ресурсів Хмельницької області, запропонована детальна характеристика палацово-паркових комплексів області, виявлені проблеми та перспективи розвитку палацово-паркових комплексів. Для фахівців у галузі географії, рекреації і туризму, працівників туристичних компаній, викладачів, аспірантів, студентів географічних та економічних факультетів вищих навчальних закладів.
Keywords: Палаци і парки