Сучасний стан соціально-економічного розвитку Топорівської територіальної громади - Кушнір, Софія Ігорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Розглянуто аналіз ключових показників, що впливають на розвиток громади, зокрема демографічних, економічних, соціальних та інфраструктурних. Окреслено проблеми, що перешкоджають сталому розвитку, та визначено потенційні напрями для підвищення соціально-економічного благополуччя громади. Проаналізовано чинники впливу на функціонування громади, зокрема такі як: історичні, демографічні, фізико-географічні. Досліджено рівень зайнятості, освіти, охорони здоров’я, а також стан та ефективність місцевого самоврядування.
Current state of socio-economic development of the Toporivtsi territorial community
Keywords: децентралізація; соціальний; економічний; розвиток; аналіз; ресурс; потенціал; громада; демографія; склад; чинники; передумова; територіальний; метод; населення