Цивільне право (загальна частина) - Hudyma, Mariia; Кіріяк; Kiriiak, Оксана; Oksana; Patsurkivskyi, Yurii (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчальний посібник розроблений у відповідно з до робочої програми навчального курсу дисципліни «Цивільне право (Загальна частина)» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу «Цивільне право (загальна частина)». Видання містить по кожній темі необхідну і достатню інформацію для вивчення курсу. Для проведення лекційних і практичних занять зі студентами юридичних факультетів з даної дисципліни.