КІНЕЗІОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Дудко, Михаил; Мартинюк, Оксана; Лазакович, Юлія; Koshura, Andrii (ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, 2021)
Онтокінезіологічний підхід фізичного виховання ґрунтується на усвідомленні складності рухової діяльності, оволодіння основами системного підходу до аналізу складних явищ м’язових рухів у всіх проявах.