Реалізація проектної методики у формуванні англомовної компетентності у письмі учнів старшої школи - Галиць, Олеся Андріївна (My University, 2025)
Ця магістерська робота присвячена розвитку та формуванню англомовної компетентності у письмі в учнів старшої школи із застосуванням проєктного методу. Метою є теоретичне обґрунтування та перевірка його ефективності. Дослідження спрямоване на формування письмових умінь через проєктну діяльність. Використано аналіз літератури, педагогічні спостереження, пробне навчання та статистичну обробку результатів. Наукова новизна полягає в розробленні й апробації моделі формування навичок письма та комплексу завдань до підручника Focus 3. Практичне значення полягає в можливості використання методики у шкільному навчанні. Робота містить вступ, три розділи, висновки та додатки.
Keywords: англомовна компетентність, письмові навички, проєктний метод, старша школа, формування англомовної компетентності у письмі