Основи фармацевтичної хімії - Лявинець, О.С.; Скрипська, О.В.; Андрійчук, Ю.М. (ЧНУ, 2020)
Видання містить короткі теоретичні відомості про тит-риметричні та фізико-хімічні методи фармацевтичного аналізу, робочу програму з навчальної дисципліни „Осно-ви фармацевтичної хімії”, перелік контрольних запитань, зразки тестових завдань та завдання на самостійну роботу, описує 6 лабораторних робіт, які охоплюють основні мето-ди аналізу лікарських засобів. Для студентів хімічних факультетів.
Видання містить короткі теоретичні відомості про тит-риметричні та фізико-хімічні методи фармацевтичного аналізу, робочу програму з навчальної дисципліни „Осно-ви фармацевтичної хімії”, перелік контрольних запитань, зразки тестових завдань та завдання на самостійну роботу, описує 6 лабораторних робіт, які охоплюють основні мето-ди аналізу лікарських засобів. Для студентів хімічних факультетів.
Keywords: Фармацевтична хімія,